Elli nyaste 2020jpg

Babysim

Vårt koncept är utarbetat under våra många års erfarenheter av det viktigaste av allt - att finna vattenglädje tillsammans med barn och vuxna.  
Det gäller hela tiden att bygga upp en grund för att kunna gå vidare. 

Saknas en byggsten faller det oftast på det och man får gå tillbaks och sätta dit den igen innan man går vidare.

Det ska vara roligt att lära sig vara i vatten och även att lära sig simma.  Med lekfullhet, där vi skapar ett rum för nyfikenhet och äventyr byggs självkänslan och självförtroendet upp med säkra steg.

Priset är 1300 kr för 8 tillfällen och syskon har rabatt. Max. 1 vuxen per barn om vi inte kommit överrens om annat.


Babysim - småbarnssimskola

Nybörjare Babysim - Sjöstjärnan 
Detta är startskottet för ett underbart äventyr i vattnet med er baby.
Vår målsättning är att ni tillsammans med ert barn utforskar och samspelar för att få erfarenhet av vattnets fantastiska egenskaper.
Det lugn som en babysimklass utstrålar, då Oxyticinet (lugn- och ro hormonet) flödar, är fantastiskt och ger oss alla en ”boost”.
Att bada tillsammans med sitt barn är en fantastisk upplevelse, när man väl vet hur man ska umgås med barnen i vattnet.
När man går hos oss lär man sig hur man på ett lugnt och säkert sätt först och främst blir vattenvan för att sedan kunna uppmuntra och stödja sitt barn under inlärning till att så småningom lära sig simma.
Samtidigt som det ska vara mysigt att vara tillsammans i vattnet, lär vi de vuxna att vara sina barns vägledare och instruktörer att på ett säkert, roligt och tryggt sätt skapa rätt förutsättningar.
Något som är viktigare än något annat är att vi tar det i barnets och förälderns takt, utan några krav på varken förälder eller barn att göra något de inte är beredda på.
Det är viktigt för oss att kunna vägleda och förklara varför man gör på ett speciellt sätt och inte på ett annat

Fortsättning Babysim - Firren  

Du som vill fortsätta utvecklas tillsammans med mini, kan göra detta i dessa grupper där vi får jobba med härliga utmaningar tillsammans. Nyfikenhet, skratt och lek är basen och målet är att barnen så småningom ska kunna klara av att ta sig själva till säkerhet och klamra sig fast eller klättra upp.