Elli nyaste 2020jpg

Babysim

Nybörjare Babysim   
Detta är startskottet för ett underbart äventyr i vattnet med er baby.
Vår målsättning är att ni tillsammans med ert barn utforskar och samspelar för att få erfarenhet av vattnets fantastiska egenskaper. 

Det lugn som en babysimklass utstrålar, då Oxyticinet (lugn- och ro hormonet) flödar, är fantastiskt och ger oss alla en ”boost”.

Att bada tillsammans med sitt barn är en fantastisk upplevelse, när man väl vet hur man ska umgås med barnen i vattnet.
När man går hos oss lär man sig hur man på ett lugnt och säkert sätt först och främst blir vattenvan för att sedan kunna uppmuntra och stödja sitt barn under inlärning till att så småningom lära sig simma, samtidigt som det ska vara mysigt att vara tillsammans i vattnet.

Vi lär vi de vuxna att vara sina barns vägledare och instruktörer att på ett säkert, roligt och tryggt sätt skapa rätt förutsättningar.
Något som är viktigare än något annat är att vi tar det i barnets och förälderns takt, utan några krav på varken förälder eller barn att göra något de inte är beredda på.
Det är viktigt för oss att kunna vägleda och förklara varför man gör på ett speciellt sätt och inte på ett annat.

Här på Oasenbadet är vi två företag, Evas Vattenkul och AquaWorks, som bedriver babysim och när ni klickar på Intresseanmälan Babysim kommer ni få olika alternativ att välja på. Vi jobbar alla för att ni ska få en möjlighet att komma till oss och samarbetar för att ni ska ha det bästa.

Anmäl er under fliken anmälan.

När ni gått denna kurs har ni automatiskt förtur till nästa kurs. Ni tillfrågas i god tid inför nästa kursstart.