Vi är Bamses simskola på TUI Blue for families!
Vårt koncept har använts på TUI sedan 2008 då de hette Fritidsresor och även om det har skett förändringar inom deras koncern har konceptet Bamses simskola bestått.
5 dagars intensiv träning under semestern är aldrig fel och vi har nu också erbjudit samma koncept här hemma på Oasenbadet i Bromölla med 5 dagars intensivkurs där vi ger barnen verktygen att utvecklas och ha roligt samtidigt.

I små grupper tillsammans med professionella simlärare tar vi oss genom 5 dagar tillsammans och kan i slutet på kursen också kunna ta simmärken specifika för vår simskola.


Målsättningen är kortfattat:

  • att bli vattenglad i Plask och lek - grupperna (Katten Jansson och Lille Skutt)  
  •  att ligga och flyta 5 s och vända sig till magläge med en stor arm över (Skalman)
  • att simma 5 m på mage eller rygg i vatten där barnen bottnar och kunna hoppa i på djupare vatten, lägga sig på rygg och flyta 5s och sedan kunna vända sig om till magläge och ta sig tillbaks till kanten (Vargen)
  • att simma 10 m på både mage och rygg i vatten där barnen inte bottnar och kunna dyka i och ta sig tillbaks till kanten.(Bamse)

Vi rekryterar dessutom simlärare till TUI Blue for Families resorts på olika destinationer i Europa och Turkiet under sommarsäsong ca: 6/6 - 2/9 och till  vintersäsong  ca: 15/12 - 12/3.
Är du intresserad av att jobba hos oss sänd in ditt CV och personligt brev på följande mailadress: swimschool@swim.se.
Du kan hitta mer information på www.TUI.se/simskola och även på vår facebook-sida.